Meijän tarina

MIKÄ?

LoVelykids on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kotimaisten merkkien vaatteita lapsille ja aikuisille. Toimimme verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälässä Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä.

Verkkokaupastamme löydät myös vaihtuvan valikoiman ajankohtaisia kirjoja, pelejä ja muuta mukavaa koko perheelle.

MISSÄ?

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Haapajärvellä INFO-kirjakaupan yhteydessä täysin remontoidussa uudessa liiketilassa.

MITEN?

LoVelykids on saanut alkunsa rakkaudesta kotimaisten brändien lastenvaatteisiin. Vaatteiden vastuullinen valimistaminen ja ekologiset raaka-aineet ovat meille tärkeitä arvoja. Tärkeää on myös kestävyys ja laatu, jotta vaatteen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.

Kaikista tärkein asia on kuitenkin se, että vaatteet ovat vain vaatteita ja ne päällä pitää pystyä leikkiä ja touhuta. Vaatteiden tulee siis olla myös mukavia päällä.

MISTÄ?

Kun mietittiin uudelle lastenvaateliikkeellemme nimeä, haluttiin sisällyttää siihen jotain ihan omaa ja merkityksellistä.

Yhtenä iltana nimeä miettiessäni pyörittelin päässäni pienemmän tyttäreni lempinimeä, Velyä. Miten olisi Velykids?

Haluttiin kuitenkin sellainen nimi, joka tarkoittaa myös teille muille jotakin. Pelkkä Velykids kun ei varmaan olisi tarkoittanut. Siitäpä syntyi ajatus lisätä pari kirjainta mukaan ja syntyi LoVelykids. <3

Meille on sydämen asia palvella teitä ihania asiakkaita mahdollisimman hyvin ja otamme vastaan enemmän kuin mielellämme kaikenlaisen palautteen.

 

Shopping Cart